Om mig

Mit navn er Louise, jeg er 48 år gammel og bor i hjertet af Søndersø sammen med min kæreste Jan og vores søn Johan på 10 år. Vi har vores lille hund Messi som er 2 år gammel. Jeg har arbejdet som kommunal dagplejer siden 2006 men er startet som privat i april 2020. Jeg kan tilbyde Jeres barn en tryg og omsorgsfuld start på livet i hjemlige rammer og med masser af knus og kram.

Erfaring og kompetencer:

 • 2023: Foredrag om Børns søvn ved søvn coach Joan Flak
 • 2023: Førstehjælp
 • 2021: Førstehjælp
 • 2019: Arbejdet med børn i udsatte positioner
 • 2019: Brede læringsmål og evaluering af læringsmiljøet
 • 2019: Innovation- Gennemførelse, formidling, Idéudvikling
 • 2019: Konflikthåndtering i pædagogisk arbejde
 • 2019: Førstehjælp
 • 2018: Nye styrkede læreplaner
 • 2016: Førstehjælp
 • 2008: Anerkendende pædagogik
 • 2007: Dagpleje Uddannelsen Grund Modul
 • 2006: Introduktionskursus for dagplejere
 • 2006: Grundforløb dagplejen

Hvad indeholder pasningsordningen?

Privat pasningsordning er et alternativ til det kommunale pasningstilbud. Som privat pasningsordning er jeg godkendt af Nordfyns kommune, som løbende fører tilsyn i pasningsordningen. Jeg er godkendt til at passe 5 børn i alderen 6 mdr. til 2 år og 10 måneder. Som privat pasningsordning har jeg mulighed for at ændre åbningstider efter behov. Derudover er der en besparelse i forhold til det kommunale pasningstilbud.

Daglige rytme

ikon1

Morgen

Morgenen går med modtagelse af jeres barn og evt morgenmad indtil kl. 8. Morgenmaden kan bestå af havregrød som gir en god mæthed så kroppen er klar til at blive brugt.

Formiddag

Vi spiser formiddagsmad omkring kl. 9, der kan bestå af brød og frugt.

Derefter er vi som oftest ude og lege, enten i haven eller på én af de mange fine legepladser vi har i området. Vi går på opdagelse i naturen, finder ting vi kan tage med hjem og bruge til noget kreativt. Vi besøger også det lokale plejehjem Vesterbo, hvor vi hygger med de ældre. En livsgivende oplevelse for både store og små.

I tilfælde af at vi er indenfor sætter jeg en aktivitet i gang, det kan f.eks være dialogisk læsning, male, tegne, bygge med duplo eller lave den flotteste togbane. Er der en dag med få børn kan jeg godt finde på at køre en tur i zoo eller bare ud i det blå.

Middag

Vi spiser frokost mellem kl. 11 og 11.30, afhængig af børnenes alder og sove mønster. Jeg servere en sund og varieret kost, som består af rugbrød med pålæg, samt grønt til. 

Sovetid

Tid og ro til at sove: Jeg vækker som hovedregel ikke børn der sover, børn har brug for god søvn, da de udvikler sig og bearbejder indtryk mens de sover.

Eftermiddag

Når børnene vågner får de eftermiddagsmad som kan bestå af frugt og brød, nogle gange yoghurt eller grød.

Inden afhentning er der fri leg og hygge.

Hvem passer jeres barn?

Jeg er en ”barnlig” voksen der elsker at lege og være tilstede i nuet. Jeg holder meget af naturen og udelivet, og bruger haven, skoven og de grønne områder i nærheden flittigt. Jeg er en positiv og omsorgsfuld person, der evner at se det enkelte barns behov, samt at understøtte dette.  Herudover bruger jeg meget tid på, at bringe sanserne og motorikken ind i legen. Jeg er aktiv og elsker alt med en bold.

Jeg brænder for arbejdet med de helt små børn og det motiverer mig at se den udvikling der sker med barnet inden børnehaven. Jeg arbejder til dels ud fra de nye styrkede læreplaner, som danner en rød tråd for udviklingen og forberedelse til børnehave. Jeg støtter og guider børnene i deres nærmeste udviklingszone.

Min ambition for Jeres barn er, at gi det den bedste start på livet, samt at bruge de 6 læreplanstemaer til udvikling af Jeres barn, så det er godt forberedt til børnehave livet.

Mit mål er at sende børn afsted i børnehave der er glade, trygge og fulde af gå på mod, samt nysgerrige for ny læring.